Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák / Termékek
Centrometal BIO-CET B 29 - vegyestüzelésű
734.990 Ft (578.732 Ft + ÁFA)

Centrometal BIO-CET B 29 - vegyestüzelésű "sparherd" kazán (30 kW - jobbos)

734.990 Ft (578.732 Ft + ÁFA)
Centrometal BIO-CET B 29 egy vegyes tüzelésű, központi fűtési rendszerbe köthető, és konyhai főzőlappal ellátott, fűtésre és főzésre hasznosítható 30 kW összesített teljesítményű ún. "sparherd" kazán.
A gazdaságos nyári és téli használat érdekében a tüzelőrostély magassága két pozícióba könnyen átállítható (nyári és téli tüzelési mód = téli mód, központi fűtési rendszer és főzőlap fűtés, nyári mód, kizárólag a főzőlap fűtése).
Információ: 30/284-5365 vagy 30/526-4805
Gyártó: Centrometal d.o.o.

Leírás és Paraméterek


Centrometal BIO-CET B 29 (30 kW) vegyestüzelésű "sparherd" kazán (jobbos)

A BIO-CET B 29 egy vegyes tüzelésű, központi fűtési rendszerbe köthető, és konyhai főzőlappal ellátott, fűtésre és főzésre hasznosítható 30 kW összesített teljesítményű ún. "sparherd" kazán. A fűtési hő leadása a felső főzőlapon keresztül is történik.
A gazdaságos nyári és téli használat érdekében a tüzelőrostély magassága két pozícióba könnyen átállítható (nyári és téli tüzelési mód = téli mód, központi fűtési rendszer és főzőlap fűtés, nyári mód, kizárólag a főzőlap fűtése). 


A 30 kW teljesítményben készülő acéllemez kazán, a hőenergia mintegy 85%-át részét a központi fűtési rendszeren keresztül, míg a fennmaradó 15%-ot a felső főzőlapon keresztül adja le. 

A megfelelő méretű fűtőegység, nem kizárólag a főzéshez és a konyha fűtéséhez biztosít elegendő hőenergiát, de nyitott vagy zárt fűtési rendszerhez csatlakoztatva, az ingatlan többi helységének a fűtését is képes ellátni. Méretezésével és korszerű megjelenésével a normál méretű konyhabútorokhoz jól illeszthető, de akár más helységekbe is elhelyezhető, ahol a közvetlen kéményre csatlakoztatás lehetősége fennáll.

A megfelelően méretezett égéstérnek és füstgáz járatok számának köszönhetően, a kazán felső főzőlapján keresztül hatékony főzési és fűtési hőcsere valósul meg. A változtatható tüzelőrostély pozíciónak köszönhetően (nyáron felemelt, télen süllyesztett állásban), a főző lapon való főzés a fűtési időszakon kívül is hatékonyan biztosított.
Az alapfelszereltségű termikus biztonsági hőcserélővel és a külön rendelhető, de kazán oldalról csatlakoztatására előkészített termikus biztonsági szeleppel, a kazán zárt fűtési rendszerhez is csatlakoztatható.
A nagyméretű ajtónak köszönhetően nagyobb fahasábok is eltüzelhetők és a tisztítás is könnyen kivitelezhető (maximum 34 cm hosszú fahasábok eltüzelésére kialakítva). Takarékos és környezetbarát. Az alapfelszereltség része a huzatszabályzó és a kazán hőmérséklet kijelző is. A központi fűtési rendszer főköri szivattyúját a gyárilag beépített termosztát vezérli. 


A kazán gyártása az EN 12815 szabványnak és a gyártó ISO 9001/2008 minőségirányítási irányelveinek megfelelően történt.

A prospektus letöltéséhez kérjük kattintson ide.
Az alapfelszereltség és további kötelező kiegészítők letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A Bio-CET kazánok fő részegységei letöltéséhez kérjük kattintson ide.


A Centrometal BIO-CET B 29 (30 kW) vegyes tüzelésű vízteres „sparherd” kazán legfontosabb jellemzői: 

 • főzéshez, a konyha fűtéséhez, és az ingatlan többi helységének a fűtésére is alkalmas
 • megfelelően méretezett égéstérnek és füstgáz járatok számának köszönhetően a felső főzőlapján keresztül hatékony főzési és fűtési hőcsere valósul meg
 • felső kialakítású kazántestből kilépő füstcső csonk a kémény csatlakozáshoz (118 mm)
 • tüzelőrostély pozíciónak megváltoztatásával, a főzőlapon való főzés a tüzelési időszakon kívül is biztosított
 • a beépített gyári biztonsági hőcserélő alapfelszereltség, a rendelhető termikus biztonsági szelep felszerelésére a kazán gyárilag előkészített, mely felszereltséggel a kazán zárt fűtési rendszerhez is csatlakoztatható
 • nagyméretű tüzelő ajtónak köszönhetően nagyobb fahasábok is eltüzelhetők és könnyű az égéstér tisztítása (max. 34 cm hosszúságú hasábfa)
 • takarékos és környezetbarát
 • beépített gyári huzatszabályzó és a kazán hőmérséklet kijelző
 • központi fűtési rendszer főköri szivattyúját a beépített gyári termosztát vezérli


A kazán alapfelszereltsége:

 • kazántest, ásványi gyapot hőszigeteléssel és burkolattal
 • beépített gyári termikus biztonsági hőcserélő
 • termikus biztonsági szelep felszerelésére előkészített kazántest
 • tisztító és hamuzó eszközök
 • magyar nyelvű kezelési utasítás
 • gyári huzatszabályozó
 • beépített kazán hőmérséklet kijelző
 • beépített főköri szivattyú termosztát
 • 3 év gyártói garancia a kazántest átrozsdásodására és a hegesztési minőségre

 

A kazán üzemeltetéséhez szükséges fűtési rendszer kiegészítők:

 • Kötelező - (zárt fűtési rendszer) termikus biztonsági szelep, biztonsági szelep (2,5 bar), zárt tágulási tartály; (nyitott fűtési rendszer) nyitott tágulási tartály
 • Ajánlott - manuális 4 utas keverőszelep vagy 3 utas 60 °C-os hőmérséklet visszaemelő szelep és hőmérő az előremenő vezetéken

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu