Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák / Termékek
Centrometal BIO-PEK B 23 - vegyestüzelésű
799.990 Ft (629.913 Ft + ÁFA)

Centrometal BIO-PEK B 23 - vegyestüzelésű "sparherd" kazán (24 kW - jobbos)

799.990 Ft (629.913 Ft + ÁFA)
Centrometal BIO-PEK B 23 (24 kW) vegyes tüzelésű "sparherd" kazán (jobbos)
A BIO-PEK B 23 egy vegyestüzelésű, központi fűtési rendszerbe köthető, és konyhai főzőlappal valamint beépített sütővel ellátott, fűtésre és főzésre hasznosítható 23 kW összesített teljesítményű ún. "sparherd" kazán.
A fűtési hő leadása a felső főzőlapon keresztül, a tüzelőberendezés helységében, külön fűtőtest beépítése nélkül is megvalósul.
A gazdaságos nyári és téli használat érdekében a tüzelőrostély magassága két pozícióba könnyen átállítható (nyári és téli tüzelési mód = téli mód - központi fűtési rendszer és főzőlap/sütő fűtés, vagy nyári mód - kizárólag a főzőlap/sütő fűtése).
Információ: 30/284-5365 vagy 30/526-4805
Gyártó: Centrometal d.o.o.

Leírás és Paraméterek

Centrometal BIO-PEK B 23 (24 kW) vegyes tüzelésű "sparherd" kazán
A BIO-PEK B 23 B egy vegyestüzelésű, központi fűtési rendszerbe köthető, és konyhai főzőlappal valamint beépített sütővel ellátott, fűtésre és főzésre hasznosítható 24 kW összesített teljesítményű ún. "sparherd" kazán.
A fűtési hő leadása a felső főzőlapon keresztül, a tüzelőberendezés helységében, külön fűtőtest beépítése nélkül is megvalósul.
A gazdaságos nyári és téli használat érdekében a tüzelőrostély magassága két pozícióba könnyen átállítható (nyári és téli tüzelési mód = téli mód - központi fűtési rendszer és főzőlap/sütő fűtés, vagy nyári mód - kizárólag a főzőlap/sütő fűtése).

A 24 kW összteljesítményben készülő acéllemez kazán jobbos vagy balos kémény csatlakoztatással (illetve ezzel összhangban, jobb vagy bal oldali tűztérrel) rendelhető. A megfelelően méretezett fűtőberendezés, nem kizárólag a főzéshez és a konyha fűtéséhez biztosít elegendő hőenergiát, de nyitott vagy zárt fűtési rendszerhez csatlakoztatva, az ingatlan többi helységének a fűtését is képes ellátni. Méretezésével és korszerű megjelenésével a normál konyhabútorok pult magasságához jól illeszthető, de más helységekbe is elhelyezhető, ahol adott a közvetlen kéményre csatlakoztatás lehetősége.
Az égőrostély magasságának állítását lehetővé tevő beépített mechanizmusnak köszönhetően fűtési szezonon kívül is biztosított a sütéshez és főzéshez szükséges hő a teljes központi fűtési rendszer felfűtése nélkül.

A nagy belső szélességű sütőben a normál méretű tepsik és edények is használhatók. A kényelmes konyhai munkáját támogatja a sütő tűzálló üvegajtaja és az üvegajtóra szerelt hőmérő.
A kazán alapfelszereltségének része a termikus biztonsági hőcserélő és a termikus biztonsági szelep csatlakoztatásának előkészítése (a termikus biztonsági szelepet külön szükséges megrendelni), melynek köszönhetően a kazánt zárt fűtési rendszerhez is csatlakoztathatja.
A főköri szivattyú vezérlését a kazán alapfelszereltségű szivattyú termosztátja biztosítja (68°C.)

A kazán kéményhez való csatlakoztatása jobb vagy bal oldali kialakítással (ezt kérjük a megrendeléskor a megjegyzés rovatba feltüntetni), a kazán hátsó, oldalsó vagy felső kivezetésű füstgáz csatlakozásán keresztül lehetséges. A kazán alapfelszereltségét képezi a kazán hőmérő és a huzat szabályzó is.
A kazán gyártása az EN 12815 szabványnak és a gyártó ISO 9001/2008 minőségirányítási irányelveinek megfelelően történt.

A prospektus letöltéséhez kérjük kattintson ide.
Az alapfelszereltség és további kötelező kiegészítők letöltéséhez kérjük kattintson ide.
A Bio-PEK kazánok fő részegységei letöltéséhez kérjük kattintson ide.


A Centrometal BIO-PEK B 23 (24 kW) vegyes tüzelésű vízteres „sparherd” kazán legfontosabb jellemzői: 

 • főzéshez, sütéshez, a konyha fűtéséhez, és központi fűtési rendszeren keresztül az ingatlan többi helységének a fűtésére is alkalmas
 • megfelelően méretezett égéstérnek és füstgáz járatok számának köszönhetően a felső főzőlapján keresztül hatékony főzési és fűtési hőcsere valósul meg
 • tüzelőrostély pozíciónak megváltoztatásával, a főzőlapon/sütőben való főzés/sütés a fűtési időszakon kívül is biztosított
 • nagy belső szélességű sütőben a normál méretű tepsik és edények is használhatók
 • méretezésével és korszerű megjelenésével a normál pult magasságú konyhabútorokhoz jól illeszthető
 • a termikus biztonsági szeleppel kiegészítve, a beépített termikus biztonsági hőcserélőnek köszönhetően a kazán zárt fűtési rendszerhez is csatlakoztatható
 • nagyméretű ajtónak köszönhetően nagyobb méretű fahasábok is eltüzelhetők (maximum 34 cm hosszúságig), illetve a nagyobb ajtó méret megkönnyíti a kazán tisztítását
 • takarékos és környezetbarát
 • beépített gyári huzatszabályzó és a kazán hőmérséklet kijelző
 • a központi fűtési rendszer főköri szivattyúját vezérlő beépített termosztáttal szállított (68°C)


A kazánok kétféle kialakításban készülnek:

 • BIO-PEK B – jobbos kialakítású változat (jobb oldali füstcső csatlakozás és tűztér)
 • BIO-PEK B – balos kialakítású változat (jobb oldali füstcső csatlakozás és tűztér)
   

A kazán alapfelszereltsége:

 • kazántest, ásványi gyapot hőszigeteléssel és burkolattal, beépített sütővel
 • termikus biztonsági szelep felszerelésére előkészített kazántest
 • beépített termikus biztonsági hőcserélő
 • tisztító és hamuzó eszközök
 • magyar nyelvű kezelési utasítás
 • gyári huzatszabályozó
 • beépített kazán hőmérséklet kijelző
 • beépített főköri szivattyú termosztát
 • 3 év gyártói garancia a kazántest átrozsdásodására és a hegesztési minőségre


A kazán üzemeltetéséhez szükséges fűtési rendszer kiegészítők:

 • Kötelező - (zárt fűtési rendszer) termikus biztonsági szelep, biztonsági szelep (2,5 bar), zárt tágulási tartály; (nyitott fűtési rendszer) nyitott tágulási tartály
 • Ajánlott - manuális 4 utas keverőszelep vagy 3 utas 60 °C-os hőmérséklet visszaemelő szelep és hőmérő az előremenő vezetéken

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Árukereső.hu Árukereső.hu