Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Ár:
44.000 Ft
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9.010 Ft
Menny.:db

ELDOM Style D 80 literes keskeny kialakítású zománcozott elektromos vízmelegítő száraz fűtőbetéttel (2 kW - 387 mm Ø)

Ár:
44.000 Ft
34.990 Ft (27.551 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 9.010 Ft
Menny.:db
Gyártó: Eldominvest
Elérhetőség: Raktáron - 2 nap múlva átvehető
Várható szállítás: 2020. október 02.
Szállítási díj: 3.367 Ft
Átlagos értékelés: Nem értékelt
ELDOM Style D 80 literes keskeny kialakítású zománcozott elektromos vízmelegítő száraz fűtőbetéttel, 2 kW elektromos fűtőelemmel és függőleges fali felszerelésre kialakítva. 
Karbantartás mentes kialakítású fűtőelemmel.

Stílusos megjelenés, biztonságos üzemeltetés és hosszú élettartam.
 

Leírás és Paraméterek

ELDOM Style D 80 literes zománcozott elektromos vízmelegítő száraz fűtőelemmel és keskeny kialakításban

Az Eldom Style vízmelegítők fejlesztésekor a legfontosabb szempont, hogy a szokásos elektromos háztartási vízmelegítőktől elvárható versenyképes és kedvező ár mellett a termék meghatározó tulajdonságai és használhatósága se szoruljon hátrányba. 
Az elektromos vízmelegítőt a köznyelvben bojler, villanybojler vagy forró víz tartály, forróvíz tároló néven is ismeri.

Az ELDOM Style zománcozott 80 literes űrtartalmú villanybojlert háztartási felhasználásra tervezték, hogy egyszerre el tudja látni egy háztartás meleg víz igényét a fürdőszobától a konyháig. 
A tartály különleges, belső zománcozott felületvédelme és a katód-anód védelem biztosítja a korrózió- és vízkőmentes hosszútávú használatot.

A kiváló minőségű beépített alkatrészeknek köszönhetően az ELDOM meleg víz tároló hosszú élettartamot és a lehető legalacsonyabb energiafogyasztást biztosítja. 


GYIK = gyakran ismételt kérdések a ELDOM Style zománcozott 80 literes elektromos vízmelegítőhöz Kizárólag használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított elektromos vízmelegítő (villanybojler). Az elektromos fűtőbetét használata gazdaságos üzemeltetést biztosít. Az 2 kW teljesítményű fűtőbetét a kisebb elektromos terhelésnek köszönhetően hosszabb élettartammal bír. A 80 liternyi vízmennyiség 3 fő részére biztos meleg vízellátást biztosít.


A tartályban kialakításra kerül a gyártás során egy hüvely, mely a tartályhoz belső felületéhez hasonlóan és azzal együtt egy belső zománc korrózió védelmet kap. A fűtőbetét ebbe kerül beépítésre, így az közvetlenül nem érintkezik a tartályban lévő friss vízzel. Ennek a megoldásnak köszönhetően a fűtőbetéten nem alakul ki vízkő, azt nem szükséges vízkőtől megtisztítani, míg az esetleges cseréje a tartályban lévő víz leengedése nélkül is lehetséges. 


A 2 kW-os összteljesítményű villany bojler szinte biztosra vehető, hogy bármely ingatlan meglévő egy fázisú elektromos csatlakozásról üzemeltethető. 


Az elektromos vízmelegítő tartály működtetéséhez Önnek mindösszesen 8,7 Ampert szükséges biztosítania


 
Az elektromos áram felhasználása során, a hálózatból felvett áram mennyiség szinte teljes egésze megjelenik hőenergiaként az Ön meleg víz rendszerében.Az 80 liter űrtartalmú Eldom elektromos vízmelegítő összesen 2 kW teljesítményű fűtőelemekkel felszerelt, mely gyors felfűtést és meleg víz rendelkezésre állást tesz lehetővé.Az ​Eldom Style zománcozott 80 literes elektromos vízmelegítőket  alapfelszereltségben tápkábel nélkül szállítjuk. Annak érdekében, hogy a villanybojler üzemeltetése biztonságos és szabályos legyen, különösen a vezérelt áramkörre való csatlakoztatás szempontjából, a villanybojler elektromos hálózatra való közvetlen bekötését szakembernek kell elvégeznie.


A gyártó a termékre a megvásárlástól számított 2 év garanciát biztosít.

Az ​Eldom Style zománcozott 80 literes elektromos vízmelegítők alapfelszereltsége: 

  • 1db 80 literes acél tartály test elektrosztatikus titán ötvözet zománcozású belső felület védelemmel

  • Mg Anód kiegészítő tartály védelem

  • CFC mentes hőszigetelés és lemez borítás

  • 2 év garancia a tartálytest hegesztési minőségére, vízszivárgására

Műszaki adatok. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

Műszaki adatokHasználati útmutató, termékismertető adatlap és energia címke. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

Bekötési és használati útmutató      ELDOM Style termékismertető adatlap      ELDOM Style energia címke

Víztartalom 80 lit.
Tömeg 21 kg
Elektromos fűtőbetét 2 kW
Gyártó Eldominvest
Mélysége 435 mm
Magassága 825 mm

Hasonló termékek