Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák / Termékek

Ezért használjon Ön is Mágneses iszapleválasztót fűtési rendszeréhez!

MAGNETO CherBros 3/4"- 1" mágneses iszapleválasztó 

Nagy hatékonyságú mágneses iszapleválasztó gyárilag 3/4"-os (belső menetes) és 1"-os (külső menetes) egyedi kialakítású csatlakozókkal. Alapfelszereltségben a telepítéshez szükséges szelepekkel és szerelvényekkel szállítva. 
A MAGNETO iszapleválasztó egyedülálló kialakítású belső részegységei (hidrociklonos - vízörvényen alapuló működési elv) a vízáramból leválasztják a benne lévő, nem mágnesezhető részecskéket és biztosítják a folyamatos vízáramot. A mágnestől elkülönített térben történő, irányított örvénylő víz mozgás kiegyenlített és sima vízáramot garantál.

 

A fenti tisztítási, szűrő hatást egészíti ki a 9000 Gauss érték feletti erősségű mágnes, mely garantálja a kártokozó mágnesezhető részecskék leválasztását.

 

Mire való a mágneses iszapleválasztó?

A mágneses iszapleválasztó egy olyan eszköz, amelyet fűtési rendszerekben alkalmaznak az iszap és a rozsda eltávolítására a vízből. A mágneses iszapleválasztók általában mágneses elemeket tartalmaznak, amelyek vonzzák és megragadják a rendszerben keringő fémrészecskéket és egyéb szennyeződéseket. Ezek a részecskék károsíthatják a fűtési rendszert, csökkentve annak hatékonyságát és élettartamát.

A működés elve egyszerű: a mágneses iszapleválasztó a rendszerben keringő víz útjába kerül, és az áramlással együtt haladva a benne lévő mágneses mező vonzására kerülnek a fémrészecskék. Ezek a részecskék ezután a mágneses elemekhez tapadnak, így eltávolítva őket a vízből. Ezáltal a rendszerben lévő víz tisztább lesz és hatékonyabban keringhet.

A mágneses iszapleválasztók fontossága számos előnnyel jár a fűtési rendszerek szempontjából:

Csökkenti a szennyeződések okozta károkat: A fémrészecskék és egyéb szennyeződések eltávolítása segít megakadályozni a fűtési rendszerben fellépő korróziót és elzáródásokat, amelyek csökkenthetik a rendszer hatékonyságát és élettartamát.

Növeli a rendszer hatékonyságát: A tisztább víz jobb hőátadást tesz lehetővé a fűtési rendszerben, így növelve annak hatékonyságát és csökkentve az energiafogyasztást.

Hosszabb élettartam: Az iszapleválasztók segítenek megőrizni a fűtési rendszer alkatrészeinek épségét és hatékonyságát, ami hosszabb élettartamot eredményezhet a rendszer számára.

Kevesebb karbantartás: Az iszapleválasztók használata csökkentheti a rendszer karbantartási igényét, mivel kevesebb szennyeződés rakódik le az alkatrészekre.

MAGNETO mágneses iszapleválasztó prospektus/használati útmutató. A letöltéshez kattintson a lenti képre:

Árukereső.hu Árukereső.hu