Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.

FABBRI F120 vegyes tüzelésű meleg levegős kazán (139,2 kW)

Elérhetőség: 10 munkanapos szállítás
Várható szállítás: 2020. október 14.
Átlagos értékelés: Nem értékelt

Meleg levegő befúvásos, FABBRI F120 vegyes tüzelésű kazán, két elcsatornázható meleg levegő csatlakozással. Csarnokok, fólia sátrak, üvegházak fűtésére, vagy ipari felhasználásra.

Információ: 30/284-5365 vagy 30/526-4805

Leírás és Paraméterek

FABBRI F120 meleg levegő befúvásos vegyes tüzelésű kazán
Könnyen és egyszerűen telepíthető, működtetése vizes központi fűtéses rendszert nem igényel. A megerősített vázzal szerelt acél lemez kazántest, króm bevonattal és vízszintes kialakítású csöves hőcserélőkkel rendelkezik, illetve két 200 mm átmérőjű rozsdamentes meleg levegő csatlakozással szállított az előállított meleg levegő elcsatornázásához.

A külső burkolat galvanizált lemez kialakítású, a kazán váza festett acél szerkezetű. A tűztér és hamutér oldali kazánajtók samottozott belső burkolattal ellátottak, míg a tüzelőrostély kihúzható. A hőcserélő felületének karbantartásához szükséges tisztítóeszközök a kazánnal együtt szállítottak.
Alapfelszereltségben meleg levegő ventilátorral szerelt a kazán. A villanymotor takarékos üzemű és a tartós használat érdekében egy rugalmas felfüggesztéssel rögzített.
A FABBRI meleg levegő befúvásos kazán üzemszerű működését a kazánajtók alatti szabályozó termosztáttal szerelt elektronikus kezelő és vezérlőpanel biztosítja. A kazán túlmelegedés ellen, egy 90
°C felett automatikus aktíválódó biztonsági termosztát védi. 

A meleg levegős kazán minimális karbantartási igényű. A napi karbantartások során kizárólag az égéstér alatti hamutérből szükséges az égési maradványok eltávolítása. A hőcserélők, azok felületének tisztítása egy fűtési szezon alatt legfeljebb 1-2 alkalommal szükséges.
Garancia: az elektromos alkatrészekre egy év.
Az innovatív és könnyen telepíthető kazán a fa mellett bármilyen, a hazai jogi környezet által engedélyezett szilárd tüzelőanyag üzemszerű és tartós égetésére alkalmas.
Hozzávetőleges felfűtési tér: 500/600 m2- 3000 m3

Kapcsolódó termékek

Raktáron - 6 napos szállítás
10.800 Ft (8.504 Ft + ÁFA)
Raktáron - 2 napos szállítás
6.600 Ft (5.197 Ft + ÁFA)