Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü

FABBRI F350 vegyes tüzelésű meleg levegős kazán (348 kW)

Elérhetőség: Rendelhető, száll. 30 munkanap
Várható szállítás: 2023. július 24.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Meleg levegő befúvásos, FABBRI F350 vegyes tüzelésű kazán, két elcsatornázható meleg levegő csatlakozással. Csarnokok, fólia sátrak, üvegházak fűtésére, vagy ipari felhasználásra.
Információ: 30/284-5365 vagy 30/526-4805

Leírás és Paraméterek


FABBRI F350 meleg levegő befúvásos vegyes tüzelésű kazán
Könnyen és egyszerűen telepíthető, működtetése vizes központi fűtéses rendszert nem igényel. A megerősített vázzal szerelt acél lemez kazántest, króm bevonattal és vízszintes kialakítású csöves hőcserélőkkel rendelkezik, illetve két 250 mm átmérőjű rozsdamentes meleg levegő csatlakozással szállított az előállított meleg levegő elcsatornázásához.

A külső burkolat galvanizált lemez kialakítású, a kazán váza festett acél szerkezetű. A tűztér és hamutér oldali kazánajtók samottozott belső burkolattal ellátottak, míg a tüzelőrostély kihúzható. A hőcserélő felületének karbantartásához szükséges tisztítóeszközök a kazánnal együtt szállítottak.
Alapfelszereltségben meleg levegő ventilátorral szerelt a kazán. A villanymotor takarékos üzemű és a tartós használat érdekében egy rugalmas felfüggesztéssel rögzített.
A FABBRI meleg levegő befúvásos kazán üzemszerű működését a kazánajtók alatti szabályozó termosztáttal szerelt elektronikus kezelő és vezérlőpanel biztosítja. A kazán túlmelegedés ellen, egy 90
°C felett automatikus aktíválódó biztonsági termosztát védi. 

A meleg levegős kazán minimális karbantartási igényű. A napi karbantartások során kizárólag az égéstér alatti hamutérből szükséges az égési maradványok eltávolítása. A hőcserélők, azok felületének tisztítása egy fűlési szezon alatt legfeljebb 1-2 alkalommal szükséges.
Garancia: az elektromos alkatrészekre egy év.
Az innovatív és könnyen telepíthető kazán a fa mellett bármilyen, a hazai jogi környezet által engedélyezett szilárd tüzelőanyag üzemszerű és tartós égetésére alkalmas.
Hozzávetőleges felfűtési tér: 1800 m2 - 8000 m3

Kapcsolódó termékek

Utolsó 8 db raktáron
21.900 Ft (17.244 Ft + ÁFA)
Utolsó 20 db raktáron
14.900 Ft (11.732 Ft + ÁFA)