Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü
Ár:
2.160.000 Ft (1.700.787 Ft + ÁFA)
Menny.:db

FABBRI F55 SV vegyes tüzelésű meleg levegős kazán (64 kW)

Ár:
2.160.000 Ft (1.700.787 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Elérhetőség: Rendelhető, száll. 30 munkanap
Várható szállítás: 2023. március 22.
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Meleg levegő befúvásos, FABBRI F55 SV (64 kW) vegyes tüzelésű kazán, két elcsatornázható meleg levegő csatlakozással. Csarnokok, fólia sátrak, üvegházak fűtésére, vagy ipari felhasználásra.
Információ: 30/284-5365 vagy 30/526-4805

Leírás és Paraméterek

FABBRI F55 SV meleg levegő befúvásos vegyes tüzelésű kazán
Könnyen és egyszerűen telepíthető, működtetése vizes központi fűtéses rendszert nem igényel. A megerősített vázzal szerelt acél lemez kazántest, króm bevonattal és vízszintes kialakítású csöves hőcserélőkkel rendelkezik, illetve két 200 mm átmérőjű rozsdamentes meleg levegő csatlakozással szállított az előállított meleg levegő elcsatornázásához.

Több mint 30 éves gyártási tapasztalat
A FABBRI Termomeccanica cég több mint 30 éve fejleszti és gyártja a meleg levegő befúvásos kazánjait, melyek Európa szinte mindegyik országának piacán jelen vannak és használtak.
Fontos jellemzői a FABBRI kazánoknak az egyszerű kezelés, minimális karbantartási igény és felhasználható tüzelőanyag fajtáknak széles köre. A mintegy 3500 m2 alapterületen végzett gyártás a kazán teljes gyártási folyamatát magába foglalja.  

FABBRI F55 SV műszaki jellemzők
A külső burkolat galvanizált lemez kialakítású, a kazán váza festett acél szerkezetű. A tűztér és hamutér oldali kazánajtók samottozott belső burkolattal ellátottak, míg a tüzelőrostély kihúzható. A hőcserélő felületének karbantartásához szükséges tisztítóeszközök a kazánnal együtt szállítottak.
Alapfelszereltségben meleg levegő ventilátorral szerelt a kazán. A villanymotor takarékos üzemű és a tartós használat érdekében egy rugalmas felfüggesztéssel rögzített.
A FABBRI meleg levegő befúvásos kazán üzemszerű működését a kazánajtók alatti szabályozó termosztáttal szerelt elektronikus kezelő és vezérlőpanel biztosítja. A kazán túlmelegedés ellen, egy 90
°C felett automatikus aktíválódó biztonsági termosztát védi. 

A meleg levegős kazán minimális karbantartási igényű. A napi karbantartások során kizárólag az égéstér alatti hamutérből szükséges az égési maradványok eltávolítása. A hőcserélők, azok felületének tisztítása egy fűtési szezon alatt legfeljebb 1-2 alkalommal szükséges.
Garancia: az elektromos alkatrészekre egy év.
Az innovatív és könnyen telepíthető kazán a fa mellett bármilyen, a hazai jogi környezet által engedélyezett szilárd tüzelőanyag üzemszerű és tartós égetésére alkalmas.

Névleges hőteljesítmény: 64 kW
Hozzávetőleges felfűtési tér: 200/250 m2 vagy 1000 m
Kazán tömege: 260 kg

 

Kapcsolódó termékek

Raktáron - 2 napos szállítás
14.500 Ft (11.417 Ft + ÁFA)
Raktáron - 2 napos szállítás
9.500 Ft (7.480 Ft + ÁFA)