Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Menü

Centrometal CAS-B Fűtési puffer tartályok beépített INOX HMV tartállyal

Centrometal CAS-B fűtési puffer tartályok beépített INOX használati meleg víz tartállyal, fűtési és használati meleg víz előállításhoz.
Rendezés:
Nézet:
3 db raktáron
331.000 Ft (260.630 Ft + ÁFA)
Kettős hasznosítású Centrometal CAS-B 501 puffer tartály fűtési meleg víz tárolására és használati melegvíz előállításra. Az ellenőrzött minőségű acéllemezből készülő 475 literes tartálytestbe egy további 125 literes INOX HMV tartály kerül beépítésre. A kazánból érkező melegvíz ekkor nem kizárólag a fűtési rendszerbe szolgáltatja a hőenergiát, hanem a tárolt fűtési víz a használati melegvíz tartályt is felfűti.
2 db raktáron
409.000 Ft (322.047 Ft + ÁFA)
Kettős hasznosítású Centrometal CAS-B 801 puffer tartály fűtési meleg víz tárolására és használati melegvíz előállításra. Az ellenőrzött minőségű acéllemezből készülő 740 literes tartálytestbe egy további 170 literes INOX HMV tartály kerül beépítésre. A kazánból érkező melegvíz ekkor nem kizárólag a fűtési rendszerbe szolgáltatja a hőenergiát, hanem a tárolt fűtési víz a használati melegvíz tartályt is felfűti.
3 db raktáron
441.000 Ft (347.244 Ft + ÁFA)
Kettős hasznosítású Centrometal CAS-B 1001 puffer tartály fűtési meleg víz tárolására és használati melegvíz előállításra. Az ellenőrzött minőségű acéllemezből készülő 940 literes tartálytestbe egy további 170 literes INOX HMV tartály kerül beépítésre. A kazánból érkező melegvíz ekkor nem kizárólag a fűtési rendszerbe szolgáltatja a hőenergiát, hanem a tárolt fűtési víz a használati melegvíz tartályt is felfűti.