Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Menü

Centrometal CAS-S Fűtési puffer tartályok 1 db beépített hőcserélő spirállal

Centrometal CAS-S fűtési puffer tartályok fűtési meleg víz előállításhoz. 1 db beépített hőcserélő spirállal, melyen keresztül egy napkollektor vagy egy alternatív hőforrás hője is hasznosítható, bevezethető a puffer tartályba.

Rendezés:
Nézet:
5 db raktáron
259.000 Ft (203.937 Ft + ÁFA)

A Centrometal CAS-S 501 fűtési puffer tartály kizárólag fűtési melegvíz tárolására használható, de a tartályba beépítettek egy rendkívül vékonyfalú spirál alakú fémcsövet is. A spirál csőnek köszönhetően, nem csak a kazánból vagy vízteres kályhából érkező hőt képes tárolni, hanem egy másik hőforrásból érkező meleg vizet is. Ez lehet egy kiegészítő fűtő berendezés, de jellemző a rendszerbe csatlakoztatott napkollektorból érkező forró víz is.

4 db raktáron
320.000 Ft (251.969 Ft + ÁFA)

A Centrometal CAS-S 801 fűtési puffer tartály kizárólag fűtési melegvíz tárolására használható, de a tartályba beépítettek egy rendkívül vékonyfalú spirál alakú fémcsövet is. A spirál csőnek köszönhetően, nem csak a kazánból vagy vízteres kályhából érkező hőt képes tárolni, hanem egy másik hőforrásból érkező meleg vizet is. Ez lehet egy kiegészítő fűtő berendezés, de jellemző a rendszerbe csatlakoztatott napkollektorból érkező forró víz is.

3 db raktáron
343.000 Ft (270.079 Ft + ÁFA)

A Centrometal CAS-S 1001 fűtési puffer tartály kizárólag fűtési melegvíz tárolására használható, de a tartályba beépítettek egy rendkívül vékonyfalú spirál alakú fémcsövet is. A spirál csőnek köszönhetően, nem csak a kazánból vagy vízteres kályhából érkező hőt képes tárolni, hanem egy másik hőforrásból érkező meleg vizet is. Ez lehet egy kiegészítő fűtő berendezés, de jellemző a rendszerbe csatlakoztatott napkollektorból érkező forró víz is.