Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Menü

KOSTRZEWA kazán kiegészítők


A KOSTRZEWA pellet kazánokhoz és égőfejekhez rendelhető gyári kiegészítők.

  • kiegészítő vezérlő modulok
  • szoba hőmérséklet korrektorok
  • KOSTRZEWA kazánokhoz készülő pellet tartályok 
  • Lambda szondák


 

Rendezés:
Nézet:
1 db raktáron
6.000 Ft (4.724 Ft + ÁFA)

Vezetékes csatlakoztatásra kialakított szoba hőmérséklet érzékelő, KOSTRZEWA biomassza kazánhoz és égőfejhez. Falon kívülre szerelhető, vezeték nélkül szállított (2x0,75 mm2) keresztmetszetű vezeték szükséges hozzá).
Folyamatosan méri a szoba hőmérsékletet és ezt továbbítja a kazán vagy égőfej vezérlésének. A fűtéstechnikai eszközök pontos működéséhez szükséges.

10 munkanapos szállítás
112.000 Ft (88.189 Ft + ÁFA)

A KOSTRZEWA cég által gyártott 770 liter űrtartalmú pellet tartály, galvanizált lemezből készülő pellet tároló, mely a kazánházba, a pellet kazán közelébe való használatra került kialakításra.
A tartály bruttó ára egy felár, a KOSTRZEWA Twin Bio, Twin Agro pellet kazánok alapfelszereltségű 295 literes pellet tartálya és a 770 literes pellet tartály árkülönbségeként érvényes.
Ugyanezen tartály önmagában való megvásárlása esetén az eszköz teljes bruttó ára az érvényes >> lásd a web áruház "Tartályok" >> "Pellet tartályok" menü pontját.

 
10 munkanapos szállítás
22.600 Ft (17.795 Ft + ÁFA)

Vezeték nélküli csatlakoztatásra kialakított szoba hőmérséklet korrektor, KOSTRZEWA biomassza kazánhoz és égőfejhez.
A csomag egy kazánházba telepítendő adó egységből és a szobába helyezendő vevő egységből áll. Az adó egység vezeték nélkül szállított (2x0,75 mm2 keresztmetszetű vezeték szükséges hozzá). A vevő vagy hőmérséklet korrektor egység falon kívülre szerelhető és a működéséhez szükséges ceruza elemekkel együtt szállított.
A korrektor forgó gombos kezelőfelületén +/-3°C szoba hőmérséklet módosítási lehetőséget biztosít. A szoba oldali egység a hőmérséklet szabályzási lehetőségen túl folyamatosan méri a szoba hőmérsékletet és ezt továbbítja a vevő egységnek. A fűtéstechnikai eszközök pontos működéséhez szükséges.

10 munkanapos szállítás
26.000 Ft (20.472 Ft + ÁFA)


A KOSTRZEWA cég által gyártott 470 liter űrtartalmú pellet tartály, galvanizált lemezből készülő pellet tároló, mely a kazánházba, a pellet kazán közelébe való használatra került kialakításra.

A tartály bruttó ára egy felár, a KOSTRZEWA Twin Bio, Twin Agro pellet kazánok alapfelszereltségű 295 literes pellet tartálya és a 470 literes pellet tartály árkülönbségeként érvényes.
Ugyanezen tartály önmagában való megvásárlása esetén az eszköz teljes bruttó ára az érvényes >> lásd a web áruház "Tartályok" >> "Pellet tartályok" menü pontját.
 

1 db raktáron
9.100 Ft (7.165 Ft + ÁFA)

Vezetékes csatlakoztatásra kialakított szoba hőmérséklet korrektor / termosztát, KOSTRZEWA TWIN AGRO és TWIN BIO LUXURY kazánhoz és PLATINUM BIO VG vagy AGROMATIC égőfejhez. Falon kívülre szerelhető, vezeték nélkül szállított (2x0,75 mm2) keresztmetszetű vezeték szükséges hozzá).
A korrektor forgó gombos kezelőfelületén a szoba hőmérséklet beállítására és módosítására nyújt lehetőséget. A hőmérséklet szabályzási lehetőségen túl folyamatosan méri a szoba hőmérsékletet és ezt továbbítja a kazán vagy égőfej vezérlésének. A fűtéstechnikai eszközök pontos működéséhez szükséges.
2 db raktáron
10.500 Ft (8.268 Ft + ÁFA)
Vezetékes csatlakoztatásra kialakított szoba hőmérséklet korrektor, KOSTRZEWA biomassza kazánhoz és égőfejhez. Falon kívülre szerelhető, vezeték nélkül szállított (2x0,75 mm2) keresztmetszetű vezeték szükséges hozzá).
A korrektor forgó gombos kezelőfelületén +/-4°C szoba hőmérséklet módosítási lehetőséget biztosít. A hőmérséklet szabályzási lehetőségen túl folyamatosan méri a szoba hőmérsékletet és ezt továbbítja a kazán vagy égőfej vezérlésének. A fűtéstechnikai eszközök pontos működéséhez szükséges.