Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Menü

KANDALLÓ BETÉTEK


Centrometal pellet és SENKO fa tüzelésű kandalló betétek
Meleg levegő befúvásos CentroPelet Z13/Z15 pellet tüzelésű kandalló betéteket 10,3 és 11,8 kW fűtési teljesítményben kínáljuk. A pellet kandallók, egy beépített ventilátorral megtámogatva, kizárólag a kandalló helységébe befújt meleg levegőn, illetve az üveg kandalló ajtón keresztül sugárzott hő formájában adják le teljesítményüket. A pellet tüzelésű kandalló betétek víz térrel nem rendelkeznek, központi fűtési rendszerre nem köthetők.
A SENKO Central 25 kW és 35 kW teljesítmény változatban elérhető vízteres kandalló betétek teljesítményük nagyobb részét víz oldalon, míg kisebbik részét a sugárzott hő formájában, a kandalló helységben adják le.

A Centrometal pellet tüzelésű kandalóit 2009-óta, míg a SENKO biomassza tüzelésű fűtési eszközeit 2016-óta értékesítjük Magyarországon kizárólagos hazai importőrként, országos alkatrész és szerviz háttérrel.

Kínálatunkban, a KAZÁNEXPRESSZ webáruházban található berendezéseken túl, különálló pellet tüzelésű kályhákat vagy más néven pellet kandallókat is kínálunk, meleg levegős vagy vízteres változatban, 5,5-30 kW teljesítmény tartományban.
Amennyiben külön álló pellet kandallót keres, kérjük kattintson a következő linkre: www.pelletkalyhawebshop.hu, vagy hívja Sasi Gábor kollégánkat a +36 30/915-2685-ös telefonszámon.

 

VÁLASSZON A KATEGÓRIÁK KÖZÜL