Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák / Termékek

Nagypolgári stílusú öntöttvas fa tüzelésű kályhák

Amikor otthonunk melege és kényelme van a központban, érdemes hosszú távon gondolkodni. Az igényes vásárlók számtalan lehetőség közül választhatnak, azonban, ha átlag feletti minőségű, hosszú élettartamú és gazdaságos megoldást keresünk, az öntöttvas fatüzelésű kályhák kiemelkednek a többi lehetőség közül. Ezek a prémium kialakítású fás kályhák nemcsak az aktuális divatirányzatoktól független eleganciával bírnak, hanem anyaghasználatuk és kiemelkedő működési hatásfokuk révén kiváló és értékálló befektetést is jelentenek.
 

LaNordica fatüzelésű kályhák 
LaNordica öntöttvas fatüzelésű kályhák

 

Kiemelkedő hatásfok = gazdaságos üzemeltetés és környezetvédelem Az öntöttvas kialakítás nemcsak a kályhák tartósságát, hanem a hőtároló képességét, illetve ezen keresztül a komfortérzetünket is növeli. A korszerű öntöttvas kályhák primer, szekunder és tercier égési levegő szabályozással is rendelkeznek, mely mérnöki bravúr biztosítja a füstgázban lévő el nem égett égéstermék utánégetését, ezen keresztül a hatásfok fokozását és az elmenő füstgáz minimális károsanyag tartalmát.

Egyes öntöttvas kályhák speciális, belső samottozással is rendelkeznek, mely a kályha üzemi hőfokra való felmelegedése után, aktívan támogatja a kályha lángterében a magas hőmérséklet fenntartását, ezen keresztül a kiegyenlített és magas hatásfokú égést, utóégetést.

Ezeknek a műszaki megoldásoknak eredményeképpen gazdaságosan üzemeltethetők, így csökkentik a fűtésszámlát, miközben mérsékelik az ökológiai lábnyomot is, hiszen a fa tüzelése mindenekelőtt környezetbarát megoldásnak számít.

Elegancia és nagypolgári stílus - öntöttvas kályha az otthonunk dísze
 Az öntöttvas fatüzelésű kályhák nemcsak a funkcionalitást és a hatékonyságot képviselik, hanem az otthonunk stílusát és eleganciáját is fokozzák. Különféle kialakításokban és stílusokban elérhetőek, így mindenki megtalálhatja a saját otthonába leginkább illő variánst. Legyen szó akár klasszikus, rusztikus vagy modern dizájnú otthonról, az öntöttvas kályhák egyediséget és melegséget hoznak az enteriőrbe.

Minőségi anyaghasználat, extra hosszú élettartam
 
Az öntöttvas fatüzelésű kályhákat anyaghasználatuk és kialakításuk egyértelműen kiemeli a többi hagyományos acél-lemez fás kályhák kínálta lehetőségek közül. Az öntöttvas nemcsak robusztus és tartós, de kifejezetten ellenáll a használat során jelentkező markáns hőmérsékleti változásoknak is. Ennek eredményeképpen ezek a kályhák évtizedeken keresztül szolgálják majd otthonát anélkül, hogy minőségükben bármilyen változás bekövetkezne.

Külső égési levegőcsatlakoztatás A legújabb öntöttvas kályha modellek már olyan korszerű megoldást is kínálnak, mint a külső égési levegőcsatlakozás a kályha hátulsó felén. Ennek köszönhetően ezek a kályhák nem a belső lakott tér levegő-/oxigéntartalmát használják az égés fenntartásához. Sőt, ennek eredményeként belső levegő elszívó ventilátorral rendelkező helyiségekbe, pl. konyhákba vagy konyhával egybeépített étkező és nappali helységekbe is megkötés nélkül telepíthetők, hiszen az elszívó ventilátor nem szívja vissza esetlegesen az égésterméket a kályhából.

Prémium kályhák klasszikus és korszerű, letisztult megjelenéssel:
[LaNordica öntöttvas kályhák a KAZÁNEXPRESSZ Webáruházban]Az öntöttvas fatüzelésű kályhák azoknak a vásárlóknak nyújthatnak ideális választást, akik nem csak a funkcionalitást, de a minőséget, tartósságot és stílust is értékelik. Ezek a prémium kialakítású kályhák nem csupán hosszú életűek és gazdaságosak, hanem otthonunkat is melegséggel és eleganciával töltik meg. Ha az eleganciát és a kifinomultságot is keresi a fűtési megoldásban, az öntöttvas fa
tüzelésű kályhák garantáltan kielégítik az Ön igényeit, és hosszú éveken keresztül hű társai lesznek otthona melegének és kényelmének biztosításában.