Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Menü

Országos szervizhálózatunk

Garanciális beüzemelések, garancia idő alatti vagy azutáni szerviz szolgáltatások, és karbantartások az Önök közeléből.

A KAZÁNEXPRESSZ.HU webáruház által kínált pellet tüzelésű kandallók, kályhák és kazánok garanciáját az importőr bajai székhelyű BIOKOPRI Kft. látja el. A cég 2009 tavasza óta szállít és állít üzembe biomassza tüzelésű fűtőberendezéseket és rendszereket, melyek közül a cég életében az egyik leghangsúlyosabb területet a pellet kályhák, pellet kazánok és pellet égőfejek jelentik.  

A cég magyarországi első forgalomba hozóként központi szervizet működtet, mely szerviz nem csak a pellet eszközök üzemelésének műszaki hátterét biztosítja, de az eszközök tartós üzemeltethetőségét szem előtt tartva aktívan részt vesz a cég beszállítóinak illetve termékeinek kiválasztásában is.
Központi szervizként egyrészt elsősorban a BIOKOPRI Kft. beszállítóinak műszaki szakembereivel való kapcsolattartás a feladata, de emellett Bács-Kiskun, Tolna és részben Baranya megyei eszközök közvetlen szervizelését is végzi. Másrészről az ország többi területén működő, jelenleg 11 önálló szervizes alvállalkozó folyamatos szakmai támogatása és oktatása a feladata. (lásd a lenti térképet, az aktuális BIOKOPRI Kft. szerviz pontokkal)


Országos szervizhálózatunk: Baja, Szeged, Dunaharaszti, Sopron, Debrecen


A BIOKOPRI Kft. szerviz szakembereinek és szervizes alvállalkozóinak munkáját, mind beüzemelés, mind szervizes munkavégzés szempontjából a cég szerviz vezetője, Kovács Zoltán koordinálja. Kérjük, amennyiben szerviz szolgáltatásunkkal kapcsolatos kérése, vagy munka igénye van, kérjük keresse kollégánkat munkanapokon és munkaidőben a 06 30 978-4831-es közvetlen telefonszámon, vagy írjon a szerviz@biokopri.hu e-mail címre.