Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Kategóriák / Termékek

Rozsdamentes füstcsövek: ideális megoldás pellet kályhák kéménycsatlakozásához

A rozsdamentes füstcsövek, melyek jellemzően 80 mm-es átmérővel készülnek (a 80 mm-es átmérő mellett a 100 mm-es átmérőjű változatok is elérhetők), gyors és könnyen kivitelezhető megoldást biztosítanak a pellet kályhák füstelvezető rendszereiben. Ezek a csövek rozsdamentes anyaghasználatuknak köszönhetően tartós megoldást biztosítanak. Többféle kialakításban rendelhetők, 500 és 1000 mm-es hosszúságú egyenes elemek, 45° és 90°-os könyökelemek, illetve kombinált kialakítású 90°-os ún. T-idomok, melyek kondenzáció során keletkező kátrányos anyag gyűjtésére és kínálnak megoldást. Az interneten elérhető leírások alapján ezek a füstcsövek kiválóan teljesítenek mind az élettartam, mind pedig a biztonság terén.
 

Pelletfüstcső kínálatunk 
Pelletfüstcső kínálatunkTartósság, rozsdamentes anyaghasználat.
A rozsdamentes füstcsövek tervezésekor a tartós használat és ezzel együtt a kedvező ár megőrzése volt az elsődleges szempont, hiszen a pellet kályhák üzemelése során elkerülhetetlenül számolnia kell a füstgázban lévő minimális nedvességtartalom kondenzálódásával, a füstcső felületén történő kicsapódásával. A rozsdamentes acélból készült csövek ellenállnak a korróziónak, ami hosszú élettartamot biztosít a füstelvezető rendszernek. A kiváló minőségű anyagból készült füstcsövek szinte időtállóak, ami hosszú távon jelentős megtakarítást eredményez a felhasználók számára.
FONTOS. Ön dönt hogy INOX vagy festett fekete színben vásárolja meg a rozsdamentes füstcsöveket.


Ideális megoldás a pellet tüzelésű kályhákhoz.
Az 80 mm-es és 100 mm-es átmérővel rendelkező rozsdamentes füstcsövek kifejezetten a pellet kályhákhoz lettek kialakítva. Ez az átmérő optimálisan illeszkedik a pellet kályhák és pellet kandallók füstgáz csonkjához, emellett pedig ideális légáramlást és füstelvezetést biztosít, ezáltal növelve a pellet kályha hatékonyságát. A pontos méretekkel és a kályhához való tökéletes illeszkedéssel ezek a füstcsövek gyors és egyszerű telepítést tesznek lehetővé, minimalizálva a telepítési költségeket és időt.


Kiemelkedő biztonság.
A rozsdamentes füstcsövek nemcsak tartósságukkal tűnnek ki, hanem biztonságos működésükkel is. A tervezésüknél kiemelt figyelmet kapott az üzemelés biztonság, beleértve a pellet kályhák füstgáz hőmérsékletéhez igazított hőálló és tűzálló tulajdonságokat is. Ez azt jelenti, hogy a füstcsövek biztonságosan elvezetik a füstgázokat és hőt, minimális kockázatot adva a környezetnek és megőrizve a füstcsövek esztétikai kialakítását is.


Környezetbarát és fenntartható megoldás.
A rozsdamentes füstcsövek nem csak hosszú időn keresztül használhatók  és biztonságosak, hanem környezetbarát megoldást is kínálnak, hiszen az élettartamuk végén a rozsdamentes acél újra visszakerülhet a fémfeldolgozás körfolyamatába.
 

Pelletkályha füstcső szettek


A rozsdamentes füstcsövek szettben is elérhetőek!Szettben vásárolva még kedvezőbb áron.
A rozsdamentes füstcsöveket elemenként is megvásárolhatja, vagy az előre összeállított szettben vásárolva, csomagkedvezménnyel teheti még kedvezőbbé a füstcső beszerzését.
 Pelletkályha füstcsövek és szettek a Kazánexpressz Webáruházban:

[80 mm-es rozsdamentes fekete füstcsövek]
[80 mm-es rozsdamentes fémszínű füstcsövek]

[100 mm-es rozsdamentes fekete füstcsövek]