Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Ár:
1.045.000 Ft
910.000 Ft (716.535 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 135.000 Ft
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

RUBYNOR ECOSTAR AUTO pellet kazán (35 kW / A++)

Ár:
1.045.000 Ft
910.000 Ft (716.535 Ft + ÁFA)
Kedvezmény: 135.000 Ft
Menny.:db
RUBYNOR ECOSTAR AUTO 35 kW, pellet kazán fa és napraforgó maghéj pellet tüzeléshez, A++ energia hatékonysági besorolással, magyar nyelvű érintőképernyős kezelő felülettel. Automatikus gyújtással, automatikus működésű mechanikus tüzelőrostély és hőcserélő tisztítással, melynek köszönhetően a kazán a gyengébb minőségű és magasabb hamutartalmú pelletek elégetésére is alkalmas.
Információ: 30/284-5365 vagy 30/526-4805
Gyártó: Mareli Systems Ltd.
Elérhetőség: Előrendelhető
Várható szállítás: 2020. november 11.
Szállítási díj: 18.492 Ft

Leírás és Paraméterek

RUBYNOR ECOSTAR AUTO 35 kW pellet tüzelésű kazán (A++ energiahatékonyság) 

Acél szerkezeti elemekből felépülő meleg vizes pellet kazán, magyar nyelvű érintőképernyős kezelőfelülettel, 30-100% közötti teljesítmény modulációval és 94% feletti hatásfokkal. Automata gyújtással, automatikus működésű mechanikus tüzelőrostély és hőcserélő tisztítással rendelkeznek, melynek köszönhetően a kazán a gyengébb minőségű és magasabb hamutartalmú pelletek (maximum 8% hamutartalomig) elégetésére is alkalmas.  

A kazánhoz rendelhető WIFI modul csatlakoztatása után, az ingatlana WIFI router-ét valamint az ingyenesen letölthető és használható mobil alkalmazást használva távkapcsolaton keresztül is módosíthatja a kazánja beállításait és nyomon követheti működését.Automatikus tüzelő rostély mechanizmus (nagyításhoz kattintson a képre)

Rubynor tüzelőrostély tisztítás

A kazán egy több napra elegendő kapacitású pellettartállyal szállított. Annak köszönhetően, hogy a pellettartály a kazán test fölé került beépítésre, minimális a kazán alapterület igénye.
A kazánba beépített álló hőcserélő csövek automatikus tisztítása (acél hőcserélő tisztító spirállal) kiegyensúlyozott hőcserét, valamint nagy és egyenletes hő hasznosítást biztosít. Az automatikus tüzelőrostély tisztítás egy speciális mechanizmuson keresztül beállított időközönként kihúzza a tüzelőrostélyt majd vissza tolja azt, ezzel biztosítva a rostélyról a felgyülemlett hamu lehullását a nagy méretű hamu tárolóba. Az automatikus működésű tüzelőrostély tisztítás a hőcserélő tisztítással együtt Önnek elhanyagolható mértékű karbantartási feladatokat jelent, még magas hamutartalmú és salakosodásra hajlamos agri pelletek égetése esetén is. 
Az alapfelszereltségű teljesítmény moduláció, a fűtési rendszer alacsonyabb hőigénye esetén is garantálja a magas hatásfokú üzemeltetést (A++ energia hatékonyság).Magyar nyelvű menüvel rendelkező, érintőképernyős kezelő felületén egyszerűen nyomon követheti a kazánja működését, illetve módosíthatja a beállításait. A felárért rendelhető WIFI modul telepítése gyorsan és egyszerűen kivitelezhető. A mobil alkalmazást ingyenesen letöltheti és használhatja. Az okos telefonján egy pillantással ellenőrizheti a a kazánja működését, az egyes funkciókat, illetve igény esetén módosíthatja azokat.


Letölthető RUBYNOR ECOSTAR AUTO pellet kazán Prospektus, Telepítési és használati útmutató, Műszaki adatok és Energia címke. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

ECOSTAR prospektus       ECOSTAR telepítési útmutató      ECOSTAR műszaki adatok       ECOSTAR ErP címke
 

A RUBYNOR ECOSTAR AUTO pellet kazán legfontosabb jellemzői:

 • Acél lemez pellet kazán test, kőzetgyapot szigeteléssel, rosszabb minőségű pellet égetésére is alkalmas beépített tüzelőberendezéssel.
 • Automatikus csigás tüzelőanyag adagolással, automatikus gyújtással és tüzelőrostély tisztítással (mechanikus), automatikus primer és szekunder égési levegő szabályozással.
 • A tüzelőanyag adagolása a kazántest fölé épített 155 literes pellet tároló tartályból automatikusan, a hőigénynek megfelelően történik. 
 • Csöves hőcserélő beépített füstgáz áramlást lassító turbulátorokkal, melyek garantálják a hőátadást és ezen keresztül a gazdaságos üzemeltetést. (ugyanezen turbulátorok végzik a hőcserélők belső felületének a mechanikus tisztítását is egy motoros mozgató mechanizmuson keresztül) 
 • Elektronikus kazán vezérlés, érintőképernyős és grafikus vezérlő panellel, a következő feladatok ellátására:
  • primer és szekunder égési levegő vezérlés
  • fűtőköri szivattyú vezérlés
  • HMV szivattyú vezérlés
  • automatikus gyújtás és tüzelőanyag adagolás
  • automatikus tüzelőrostély tisztítás
  • automatikus hőcserélő tisztítás
  • automatikus lángőrzés
  • lefagyás és túlhevülés elleni védelem
  • automatikus teljesítmény szabályozás
  • téli – nyári használati meleg víz program = indirekt HMV tartály esetén, a kazán a fűtési rendszert nem, kizárólag az indirekt tartályt fűti meg
 • Hamutároló 

   

3 év teljes körű garancia -  A garancia feltétele a kazán forgalmazó szervize, illetve a forgalmazó által felhatalmazott szerviz általi beüzemelés 

A különböző eszközök garanciális beüzemelésnek költségeiről a következő dokumentumból tájékozódhat:
(Az árak nettó árak és nem tartalmazzák a kiszállási költséget. A beüzemelésekhez országos szervizhálózattal rendelkezünk)

Garanciális beüzemelés

A kazán üzemeltetéséhez szükséges fűtési rendszer kiegészítők:

 • zárt fűtési rendszer esetén: biztonsági szelep (2 bar) és tágulási tartály
 • nyitott fűtési rendszer esetén: nyitott tágulási tartály
 • a garancia feltétele a kazán forgalmazó szervize, illetve a forgalmazó által felhatalmazott szerviz általi beüzemelés


 

Energiahatékonysági osztályba sorolása A++
Töltés / ürítés - col
Névleges hőteljesítmény 35 kW
Hőteljesítmény tartomány 10,5 - 35 kW
Füstgáz csatlakozás 80 mm
Előremenő vezeték / visszatérő vezeték 1 col
Pellettároló tartály űrtartalma 155 lit.
Mélysége 795 mm
Szélessége 680 mm
Magassága 1565 mm
Max. üzemi hőmérséklet 90 °C
Max. üzemi nyomás 2 bar

Kapcsolódó termékek

Raktáron - 2 napos szállítás
32.500 Ft (25.591 Ft + ÁFA)

Hasonló termékek

Előrendelhető
1.005.000 Ft 880.000 Ft (692.913 Ft + ÁFA)
Raktáron - 6 napos szállítás
1.036.000 Ft (815.748 Ft + ÁFA)
Raktáron - 6 napos szállítás
1.073.000 Ft (844.882 Ft + ÁFA)
10 munkanapos szállítás
1.249.000 Ft (983.465 Ft + ÁFA)
Raktáron - 6 napos szállítás
1.430.000 Ft (1.125.984 Ft + ÁFA)
Raktáron - 2 napos szállítás
1.490.000 Ft (1.173.228 Ft + ÁFA)