Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Menü

Centrometal vagy SENKO vegyes tüzelésű sparherd kazánok


Központi fűtési rendszerre köthető Centrometal és SENKO vegyes tüzelésű, ún. "sparherd" kazánok, melyek teljesítményük nagyobb részét a fűtési rendszeren keresztül, a fennmaradó részét pedig a sparherd kazán főzőlapján, illetve a sütőjén keresztül adják le (amennyiben sütővel rendelkezik az eszköz).

A központi fűtési rendszerbe köthető sparherd kazánok két változatban rendelhetők. Az egyik csoport tagjai kizárólag főzőlappal, míg a másik főzőlappal és beépített sütővel is rendelkezik. E mellett központi fűtési rendszerre nem köthető, víztérrel nem, azonban főzőlappal és sütővel rendelkező változatok is rendelkezésre állnak a SENKO termék kínálatában.
Mindhárom változat méretezése alkalmassá teszi a berendezéseket, korszerű konyhai pultokba való beépítését is. A vízteres eszközök esetén a nyári és téli üzemmód választásnak köszönhetően igény esetén, kizárólag a konyhai főzőlap/sütő felfűtése is lehetséges.


A Centrometal kazánokat 2009-óta, a SENKO eszközöket 2016-óta értékesítjük Magyarországon kizárólagos hazai importőrként, országos alkatrész és szerviz háttérrel.

 

VÁLASSZON A KATEGÓRIÁK KÖZÜL