Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Menü

SUNSYSTEM MB 80 V/S1 indirekt használati meleg víz tartály (jobbos)

Ár:
68.600 Ft (54.016 Ft + ÁFA)
Elérhetőség: Raktáron - 2 napos szállítás
Várható szállítás: 2020. június 01.
Szállítási díj: 6.558 Ft

A SUNSYSTEM MB 80 V/S1 függőleges elrendezésű, használati melegvíz előállításra és tárolásra kialakított, titánium zománcozott belső felület védelemmel ellátott acél tartály. Beépített hőcserélő spirállal, 3 kW teljesítményű elektromos fűtőbetéttel, katód/anód típusú vízkő elleni védelemmel, elektromos hőmérséklet szabályzóval és hőkorlátozóval. 

 

Menny.:db

Leírás és Paraméterek


SUNSYSTEM MB 80 V/S1 indirekt használati meleg víz tartály

Függőleges kialakítású indirekt használati melegvíz tartály (HMV) 80 literes űrtartalommal, titánium zománc belső felület védelemmel, tartályba beépített nagy hő átadó felületű csőspirál hőcserélővel. Alapfelszereltségben 3 kW teljesítményű elektromos fűtőbetéttel, hőmérséklet szabályzóval és hőkorlátozóval szállított.
A csőspirál hőcserélőn keresztül a kazán fűtési melegvize, vagy egy napkollektor hője is hasznosítható használati meleg víz előállításra, gyorsan 60 °C fölé emelve a tartályban lévő víz hőmérsékletét. Ezt egészíti ki alternatív hőforrásként a tartályba beépített, 3 kW teljesítményű elektromos fűtési panel.

 

A SUNSYSTEM MB 80 indirekt HMV tartály legfontosabb tulajdonságai:

 • A HMV tartály test alacsony széntartalmú acél lemezből, a külső festett lemez burkolat alatt, merev PU hőszigeteléssel szállítva.

 • A tartály a titánium zománc belső tartály felület védelemnek, és a katód/anód típusú vízkő kialakulás elleni védelem alkalmazásának köszönhetően a legszigorúbb higiéniai és minőségi elvárásoknak is megfelel.

 • A tartály minőségellenőrzése során a gyártási folyamat végén a tartály test esetében 13 bar, míg a hőcserélő esetében 25 bar teszt nyomást alkalmaznak, melynek köszönhetően a termék megbízható, és használata biztonságos.

 • A SUNSYSTEM MB tartályok esetében, a belépő friss víz megfelelő és egyenletes rétegződése érdekében, a gyártó hosszabb csatlakozó szárral és terítő fejjel látja el a tartályokat.

 • Alapfelszereltségben hőmérséklet kijelzővel, elektromos fűtőbetéttel (3 kW), hőfokszabályzóval, hőmérséklet korlátozóval, valamint 8 bar-os túlnyomás elleni biztonsági szeleppel szállított.

 • A berendezés bekapcsolt állapotban, a hőmérséklet szabályzót a legalacsonyabb hőmérséklet értékre beállítva, elfagyás ellen biztosított.


Fontos szempont az indirekt HMV tartály kettős hőforrás logikájának megértéséhez (hőcserélő spirál vs. fűtőbetét), hogy az elektromos fűtőbetétek viszonylag kis teljesítménnyel bírnak, így csak több óra alatt tudják a tartályból felhasznált meleg vizet pótolni (pl. éjszakai áram felhasználási lehetőség). Míg a hőcserélőn keresztül átkeringetett meleg víz, gyorsabb felfűtest és meleg víz pótlást biztosítanak.

A SUNSYSTEM MB 80 indirekt HMV tartály jobb vagy bal oldali csatlakoztatási lehetőséggel is rendelhető. Kérjük, a megrendeléskor mérlegelje, hogy melyik kialakítást választja!

Sunsystem MB-BB energia leírás

"A 2010/30 / EU energiahatékonysági irányelv, 812/2013 / EU rendelet: D osztály 80 - 120 liter kapacitásig."

A berendezés az energia felhasználás alapján a "D" energia osztályba tartozik.


Letölthető telepítési útmutató. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képre.
SUNSYSTEM Bekötési és használati útmutató


A tartály alapfelszereltsége:

 • 80 literes, függőleges elrendezésű, belső titánium zománccal ellátott tartály test, 1 db hőcserélő spirállal

 • elektromos hőfokszabályzó és hőmérséklet korlátozó

 • hőmérséklet kijelző

 • 8 bar-os biztonsági szelep

 • 3 kW teljesítményű fűtőbetét

 • 5 év garancia


 

Elektromos fűtőpanel teljesítmény 2 kW
Hőcserélő csőspirál felülete 0,4 m²
Hőcserélős spirál csatlakozók 3/4 col
Tartály elrendezés függőleges
Tartály hossza 740 mm
Tartály tömege 53 kg
Csatlakozók 1 col
Elektromos csatlakozás 230 V/Hz
Max. üzemi nyomás 8 bar

Hasonló termékek