Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Termékek Menü
Ár:
576.990 Ft (454.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db
Ha részletfizetéssel vásárolná meg a terméket, helyezze a kosárba, majd a fizetési módnál jelölje be Cetelem Online Áruhitelt.

SUNSYSTEM SWP 2N 300 indirekt használati meleg víz tartály hőszivattyúhoz (300 liter) - 2 hőcserélővel

Ár:
576.990 Ft (454.323 Ft + ÁFA)
Menny.:db
SUNSYSTEM SWP 2N 300 álló kialakítású, használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított, titán zománcozott belső felület védelemmel ellátott acél tartály. Beépített 2 db megnövelt hőcserélő felületű hőcserélő spirállal hőszivattyúhoz és egy további hőforráshoz, katód/anód típusú vízkő elleni védelemmel.
Gyártó: Sunsystem (NES Ltd.)
Elérhetőség: Utolsó 5 db raktáron
Várható szállítás: 2023. szeptember 27.
Szállítási díj: Ingyenes

Leírás és Paraméterek

SUNSYSTEM SWP 2N 300 indirekt használati meleg víz tartály 2 db megnövelt felületű hőcserélővel hőszivattyúhoz

Titán zománc belső felület védelemmel ellátott, használati meleg víz előállításra és tárolásra kialakított tároló (HMV), a tartály testbe beépített 2 db extra nagy hőátadó felületű csőspirál hőcserélővel. A két hőcserélővel egy hőszivattyú, illetve egy további hőforrás hője hasznosítható meleg használati meleg víz előállításhoz. 300 liter űrtartalommal, 50 mm kemény PU szigeteléssel, külső PVC burkolattal, és maximum 10 bar nyomású hálózati rendszerbe való üzemeltetésre.
A megnövelt hőcserélő felületű és kapacitású hőcserélő spiráloknak köszönhetően, az alacsony előremenő víz hőmérsékletű  hőforrásokkal összekapcsolva, pl. egy hőszivattyúhoz csatlakoztatva is gyors felfűtést biztosít és elégséges használati meleg víz teljesítménnyel rendelkezik. 

A tartályba bevezetett nagy hőátadó felülettel bíró, csőspirál alakú hőcserélőkön keresztül egy kondenzációs kazán fűtési meleg vize mellett egy további hőforrás, például napkollektor vagy hőszivattyú hője is hasznosítható. Az SWP 2N 300 indirekt HMV tartály recirkulációs csatlakozással és ellenőrző nyílással felszerelt, illetve minden egyes csatlakozó belső menetes kialakítású.
Az SWPN tartályhoz felárért rendelhető elektromos fűtőbetét/termosztát szett, valamint 8 bar-os biztonsági szelepből, hőmérőből és 3 db állítható magasságú lábból álló szett is.


Letölthető műszaki adatok és energia címke. A letöltéshez kérjük kattintson a lenti képekre.

Használati útmutató    SWP2N Műszaki adatok    SWP 2N ErP címke


GYIK = gyakran ismételt kérdések a SUNSYSTEM SWP 2N 300 indirekt használati meleg víz tartályokhoz

   

Használati meleg víz előállítás gyorsan és indirekt módon. A 300 literes űrtartalomhoz tartozó 2 hőcserélőből az alsó 1,2 m2, míg a felső 2,7 m2 felületű és 6,5 illetve 16,1 liter űrtartalommal rendelkeznek. Ezek a méretek az átlagos méretű hőcserélők nagyjából dupláját jelentik, és ezzel komoly használati meleg víz teljesítményt garantál a berendezés.
Az indirekt használati meleg víz tartály a beépített csőspirálon keresztül, egy hőszivattyúból, kondenzációs gáz kazánból, egy napkollektorból vagy egy pellet kazánból származó hőt képes használati meleg vízzé átalakítani. A hőcserélő spirálok kiemelkedően nagyméretű hőleadó felületüknek köszönhetően, az átkeringő forró víz felmelegíti az azt körbe vevő hálózati vizet, és gyors, akár órán belüli felfűtést is biztosíthat. 
Igény esetén a tartály rendelhető kiegészítő elektromos fűtőbetéttel is, mely alternatív beépített hőforrást jelentő elektromos teljesítmény mindenképpen hosszabb idejű felfűtés alatt képes a belépő alacsonyabb hőmérsékletű hálózati vízből 50-60 °C hőmérsékletű használati meleg vizet előállítani.


Az indirekt hőátadást biztosító, vékony falú hőcserélő spirálok, nagy összesített felületükkel és űrtartalmukkal gyors és hatékony felfűtést tesznek lehetővé. A tartály testben elhelyezett hőcserélők a környezetükben felmelegítik a hálózati vizet, a felfelé áramló felmelegített víz helyére áramlik a tartály felső részéről az alacsonyabb hőmérsékletű, ezzel biztosítva a tartály víztartalmának az egyenletes felfűtését.
A hőcserélő spirálok viszonylag alacsony felületi hőmérsékletének köszönhetően, pl. egy elektromos fűtőbetéttel szemben, folyamatos használat mellett sem alakul ki vízkő a hőcserélők felületén.


A SUNSYSTEM SWP 2N indirekt használati meleg víz tartály a vásárlástól számított 3 év teljes körű garanciával rendelkezik a tartálytest és hőcserélő hegesztési minőségére, átrozsdásodásra. 

Keressen minket


A SUNSYSTEM SWP 2N 300 indirekt HMV tartály legfontosabb tulajdonságai:

 • A HMV tartály test alacsony széntartalmú 3 mm vastagságú acél lemezből, a külső PVC burkolat alatt, 50 mm vastagságú merev PU hőszigeteléssel szállítva.

 • A tartály a titánium zománc belső tartály felület védelemnek, és a katód/anód típusú vízkő kialakulás elleni védelem alkalmazásának köszönhetően a legszigorúbb higiéniai és minőségi elvárásoknak is megfelel.

 • A tartály minőség ellenőrzése során a gyártási folyamat végén a tartály test esetében 15 bar, míg a hőcserélő esetében 25 bar teszt nyomást alkalmaznak, melynek köszönhetően a termék megbízható, és használata biztonságos.

 • A tartály test maximális üzemi hőmérséklete 95°C, maximális üzemi nyomása 10 bar, a hőcserélő maximális üzemi hőmérséklete 110°C, maximális üzemi nyomása 16 bar.

 • A SUNSYSTEM SWP 2N sorozat tartályai ún. recirkulációs csatlakozással felszereltek, melynek köszönhetően, a recirkulációs ág kiépítése után a meleg víz folyamatosan rendelkezésre áll a csap előtt. Így meleg víz kivétel előtt nem szükséges a vezetékben lévő hideg vizet kiengedni, amíg megérkezik a meleg víz.
  (a recirkulációs ághoz szükséges keringető szivattyú nem része a tartálynak)

 • A tartály oldalán 2 mérőpont is kialakításra került, melyekbe hőmérő vagy hőmérséklet érzékelő is beköthető.

 • Rendelhető 8 bar-os túlnyomás elleni biztonsági szelepből, hőmérőből és állítható magasságú lábakból álló szettel.

 • Igény esetén, felárért a tartály test 3/4,5/6 kW teljesítményű elektromos fűtő betéttel is rendelhető.  

 • A berendezés az energia felhasználás alapján a "C" energia osztályba tartozik.A SUNSYSTEM SWP 2N 300 használati meleg víz tartály alapfelszereltsége:

 • 300 liter űrtartalmú acél tartály test és megnövelt felületű hőcserélő (2 db)

 • tartály test hálózati víz és recirkulációs csatlakozásokkal, illetve alsó/oldalsó elhelyezésű tisztító nyílással és leeresztő csatlakozóval

 • oldalsó elhelyezésű mérőpontok (2 db) a hőmérséklet érzékelőnek vagy hőmérőnek

 • 50 mm PU hőszigetelés és PVC külső borítás

 • 3 év gyártói garancia a tartály átrozsdásodására és víz szivárgásra

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu Árukereső.hu