Weboldalunkon cookie-kat (sütiket) használunk, hogy személyre szóló szolgáltatást nyújthassunk látogatóink részére.
Menü

ELEKTROMET Z.U.G.

Az Elektromet Z.U.G. gyár a Glubczyce nevű kis falu mellett található Lengyel ország déli részén.

Majdnem 40 éve kezdődött meg a gyártás egy kis üzemben egy darab hegesztő géppel és egyszerű kézi eszközökkel és az alapító tulajdonos Wojciech Jurkiewicz szenvedélyével.

Az első termékek még radiátorok voltak központi fűtési rendszerekhez, valamint tartályok háztartási meleg víz előállításhoz. Wojciech Jurkiewicz volt a munkás, a manager és az értékesítő is. A kezdetekben nagyon nehéz volt az alapanyagok beszerzése. Viszont, ha megvolt a termék az nagyon gyorsan gazdára talált. Az első időben csak a környező városok és értékesítők voltak a vásárlók. Évről-évre növekedett az értékesített áruk mennyisége. A gyártott termékek választéka folyamatosan bővült és már elektromos vízmelegítők gyártása is elindulhatott az új gépeknek köszönhetően. Az 1990-es évek végén már egy jelentős gyártósor bővítésre volt szükség. Két éven belül a közelben sikerült egy második gyártó üzemet építeni. Legfőképp meleg víztartályokat gyártottak, de nem lehetett nem észrevenni a komoly igényt a szilárd tüzelésű kazánok iránt. 2006-ban kezdődött meg az EKO-KWP termék család gyártása. A kazángyártás olyan sikeres üzletág azóta is, hogy a termékpaletta folyamatosan bővül és mára már szén-, fa-, pellet-, és apríték kazánokat is gyártanak.

Az ELEKTROMET évente több ezer vízmelegítőt, kazánt, hőcserélőt gyárt és értékesít évente Lengyelországban, Európában és Ázsiában.

Méretétől függetlenül ELEKTROMET mind a mai napig családi vállalkozás maradt, ma már a második generáció vezetésével.

Rendezés:
Nézet:
10 munkanapos szállítás
1.295.000 Ft (1.019.685 Ft + ÁFA)

Az ELEKTROMET EKO-KPW MDP 15 kW apríték és pellet tüzelésű kazán magyar nyelvű vezérléssel, családi házak, kisebb rekreációs központok, műhelyek vízközponti fűtésére való felhasználásra szolgálnak. Különlegessége, hogy az apríték vagy pellet tüzelés mellett, különösebb átszerelés nélkül, egy kiegészítő rostély behelyezése után, tűzifa égetésérre is alkalmas. 

10 munkanapos szállítás
1.395.000 Ft (1.098.425 Ft + ÁFA)

Az ELEKTROMET EKO-KPW MDP 20 kW apríték és pellet tüzelésű kazán magyar nyelvű vezérléssel, családi házak, kisebb rekreációs központok, műhelyek vízközponti fűtésére való felhasználásra szolgálnak. Különlegessége, hogy az apríték vagy pellet tüzelés mellett, különösebb átszerelés nélkül, egy kiegészítő rostély behelyezése után, tűzifa égetésérre is alkalmas. 

10 munkanapos szállítás
1.495.000 Ft (1.177.165 Ft + ÁFA)

Az ELEKTROMET EKO-KPW MDP 25 kW apríték és pellet tüzelésű kazán magyar nyelvű vezérléssel, családi házak, kisebb rekreációs központok, műhelyek vízközponti fűtésére való felhasználásra szolgálnak. Különlegessége, hogy az apríték vagy pellet tüzelés mellett, különösebb átszerelés nélkül, egy kiegészítő rostély behelyezése után, tűzifa égetésérre is alkalmas. 

10 munkanapos szállítás
2.595.000 Ft (2.043.307 Ft + ÁFA)

Az ELEKTROMET EKO-KPW MDP 50 kW apríték és pellet tüzelésű kazán magyar nyelvű vezérléssel, családi házak, kisebb rekreációs központok, műhelyek vízközponti fűtésére való felhasználásra szolgálnak. Különlegessége, hogy az apríték vagy pellet tüzelés mellett, különösebb átszerelés nélkül, egy kiegészítő rostély behelyezése után, tűzifa égetésérre is alkalmas. 

10 munkanapos szállítás
3.580.000 Ft (2.818.898 Ft + ÁFA)

Az ELEKTROMET EKO-KPW MDP 75 kW apríték és pellet tüzelésű kazán magyar nyelvű vezérléssel, nagyobb méretű ingatlanok vízközponti fűtésére való felhasználásra szolgálnak. Különlegessége, hogy az apríték vagy pellet tüzelés mellett, különösebb átszerelés nélkül, egy kiegészítő rostély behelyezése után, tűzifa égetésérre is alkalmas.